Toegevoegde waarde ideeën verkopen

Leer uw toegevoegde waarde te verkopen

Commerciële trainingen

Groepsgrootte

Groepsgrootte

Maximaal 10 deelnemers

Duur
Duur

1 dag

Voor wie?

Voor wie?

Voor iedereen die zich bezig houdt met commerciële contacten met klanten, waarbij een product of dienst moet worden verkocht.

Werkwijze

Werkwijze

Afwisseling van theorie en oefeningen gericht op de praktijk. Eigen ervaring en vraagstukken van deelnemers worden als input gebruikt. We maken gebruik van groepsopdrachten, individuele opdrachten en praktijksimulaties.

Resultaat
Resultaat

Deelnemers leren dat ze  onbewust heel vaak toegevoegde waarde ideeën weggeven. De volgende stap is dat deelnemers leren deze toegevoegde waarde ideeën te concretiseren. Verder leren ze gesprekstechnieken, de juiste vragen te stellen, wat het juiste moment is van het inbrengen van een toegevoegde waarde idee en wat je wel en niet moet doen om te zorgen dat je deze ideeën ook weet te kapitaliseren tot opdrachten. Na deze training zullen deelnemers steeds minder in de valkuil lopen dat zij de toegevoegde waarde leveren aan klanten door middel van het aandragen van uitstekende ideeën en oplossingen en dat vervolgens de concurrent tegen een lagere prijs de opdracht krijgt.

Dag programma
Dag programma
  • Presentatie van het programma.
  • Hoe kunnen wij meer toegevoegde waarde oplossingen creëren?
    Welke toegevoegde waarde oplossingen bedenken wij vaak?
  • Wat gebeurt er vaak met onze toegevoegde waarde oplossingen gedurende het proces?
  • Wat voor ideeën kunnen wij bedenken dat wij onze ideeën en unieke oplossingen gedurende het proces commercieel beter benutten?
  • Wat zijn belangrijke aandachtspunten wat wij wel/niet moeten doen in onze commerciële gesprekken om meer toegevoegde waarde oplossingen te realiseren en deze ook commercieel te benutten?
  • Praktijksimulaties om de inzichten en kennis om te zetten in vaardigheden.
  • Invullen verzamelstaat en het maken van afspraken..

Investering afhankelijk van groepsgrootte en aantal dagdelen.

Welkom! Kies hieronder één van onze werknemers om direct contact mee op te nemen.

Stel direct uw vragen via Whatsapp!
Search